JAA
Арабские Эмираты

Kauttakulkuviisumi Arabiemiirikuntien voidaan ottaa vastaan, kun se pysähtyy . Jos tehdään etukäteen maksaa enemmän. Jos sinulla on maan alle 24 tuntia, sitten siirtää tätä menettelyä eikä edellytä. Saadessaan luvan, Voit jäädä maahan 4 päivää. Arabiemiirikuntien on jotain katsomaan. On monia historiallisia monumentteja ja uudenaikaisen arkkitehtuurin mestariteoksia.

Tarvitsenko viisumia, jos sen kautta Dubai

Se voidaan tarpeellisiksi oleskelu maassa yli 24 tuntia tai poistua alueen. Vaikka teet vain lennon Venäjältä toisessa maassa kautta Yhdistyneet arabiemiirikunnat. Menettelyn kustannukset paljon pienempi, kuin matkailun tai Asiakasarviot.

Dubain lentokenttä pidetään yhtenä nykyaikaisimmista. Niille, Kuka lentää Thaimaahan, Kiina, Australiassa tai Bali odottaa siirto täällä. Voit hyödyntää otollinen hetki ja nähdä kuuluisan Singing fountains, pilvenpiirtäjiä ja muut kaupungin nähtävyydet.

Joka tapauksessa, et voi tehdä kauttakulkuviisumi

Tee siirto Dubaissa voi olla ilman rekisteröintiä. Tämä saa, Kun lasku ja rekisteröinti toisella lennolla ajanjakso on alle 24 tuntia. Ei päivää saa Ukrainan kansalaisille, Venäjä, Valko-Venäjä, Kazakstan ei erityisiä asiakirjoja. Sinulla ei ole oikeuksia, Et voi jättää alueen ja osallistua kaupungin. Voit kävellä vain d′ûtifri.

Istuttamisen vie 1 jopa 2 tuntia, koska lentokenttä toimii selvästi ja hyvässä järjestyksessä hallinta järjestelmän matkustajaliikenteen virtaa, mutta poikkeuksiakin. Lyhytaikaista oleskelua maassa säästää rahaa, joka olisi maksettava paperityötä.

Jos merkki

Jotta se ei mahdollista suurlähetystö, koska se toimii vain ihmisiä virallisen passin.

On olemassa tapoja:

  • kautta lentoyhtiö;
  • välikäsien kautta;
  • lentokentällä.

Katsotaanpa kutakin niistä erikseen.

Isot

Voit mennä lentokentälle. On löydettävä telineeseen Hala palvelu. Jos et tiedä, Jos se on, Ota yhteyttä toimihenkilölle.
Menetelmässä paperityötä ja verkkokalvon valokuvaus. Kokonaisuutta, joita palvelujen hinta 60 USD.

Jotta transit viisumin Arabiemiirikuntien oli kehystetty, tarvitset seuraavat asiakirjat:

  • täytetty hakulomake;
  • Passi, viimeinen käyttöpäivä yli kuusi kuukautta lähdettyään Arabiemiirikuntien;
  • Varaumien hotel oleskelun ajan;
  • Liput kolmannesta maasta tai Arabiemiirikuntien;
  • vanha ja suljettu passi alkuperäisinä tai;
  • tietoja kaikki sitoutuneet matkoja;
  • voimakkaammin huomioon 30000 Br (vakavaraisuuden todiste);
  • Viisumi valokuva liimausta kyselyyn.

Rekisteröitymisen saapumisen, tarvitset mukaasi kaikki asiakirjoihin. Kyselylomake täytetään paikka. Tarvitset myös tehdä biometristen kuva.

Saada välittäjien kautta

Jos haluat myöntää kauttakulkuviisumin Dubaissa venäläisille 2016 vuotta aikaisemmin, то можно воспользоваться услугами посреднических сайтов. Kirja lähetetään sähköpostitse tai kirjeitse. Sähköisten asiakirjojen on oltava hyvälaatuisia ja enintään pyydetyn kokoista. Nämä online-palvelut ovat saatavilla venäläisille, Ukrainalaisia varten, Valkovenäläiset, Kazakstanilaisia. Sivuston käyttösi on hyvin yksinkertainen. Sinun täytyy rekisteröityä ja luoda henkilökohtaisen tilin. Seuraava täytä lomake, tiedostojen lähettäminen. Suorittaa maksun maksukortit. Varhainen rekisteröinti paketti asiakirjojen on sama, Miten matkustaa. Värikopioita tarvitaan kaikki paperit.
Toinen versio sovittelijan – matkustaa yritys. Mutta se antaa tällaista palvelua ostaessaan tour.

Voit myös käyttää itsenäisesti akkreditoitu Center AED/yö. Hinta on 5000 Br.

Perille lentoyhtiö

Lentoyhtiöiden, tarjoaville yrityksille, – Etihad ja Emirates Airlines. Nämä yritykset toimivat laji takaajille. Tämä on pakollinen ehto suurlähetystö.
Kokenut matkailijan kannattaa hankkia viisumi Dubai avulla Emirates. Etihad on usein toimintahäiriöitä, voi johtaa joitakin ongelmia. Tässä tapauksessa valinta on rajoitettu.

Matkustaa lasten

Tee kauttakulkuviisumi lapsi, on myös. Kun lapsi on merkitty vanhemman passiin, tehdä sen ilmaiseksi. Vanhempia pyydetään ilmoittamaan valintamenettelystä. On myös tarpeen antaa tietoa lapsen syntymätodistus ja sivut valokopio. Onko pieniä passi, samoja ehtoja sovelletaan, kuten aikuisia. Sinun täytyy kerätä joukon asiakirjoja ja maksaa. Jos lapsi matkustaa toisen vanhemman kanssa, tarvitse olla virallinen lupa toisesta. Kun matkustaa ilman vanhempiaan kolmannen osapuolen viisumi kauttakulkua Arabiemiirikuntien suoritetaan yleisten sopimusehtojen. Jos tätä käyttöoikeutta ei tarvita uudelleen rajan vanhemmiltaan.

Voi kieltäytyä

On useita syitä hylkäämiselle:

  1. Naimattomien naisten 30 vuotta ei ole erityistä talletus tai määrä se on vähemmän 1500 USD.
  2. Nainen, ikä alle 30 vuotta, ei ole mukana aikuinen uros suhteellinen tai aviomies.
  3. Naimisissa oleva nainen ei ole vihkitodistus.
  4. On avannut visa, mutta sitä ei käytetä. Se on lopetettava, ja sitten hakea uusi.
  5. Satunnainen virhe. Jos sukunimi on melko yleinen, jotka voivat hämmentää ja evätä. Tässä tapauksessa sinun on anottava. Päätös muuttuu.