DELE
Арабские Эмираты

Transit visa i UAE kan mottas når det lander . Hvis gjort på forhånd vil koste mer. Hvis du vil være i landet for mindre enn 24 timer, deretter vedta denne fremgangsmåten og krever ikke. Ved å motta tillatelse, Du kan bo i landet 4 dager. UAE har noe å se på. Det er mange historiske monumenter og moderne arkitektoniske mesterverk.

Trenger jeg visum hvis transitt gjennom Dubai

Det kan være nødvendig avhengig av oppholdet i landet for mer enn 24 timer eller avslutte transittområde. Selv om du bare gjøre flyturen fra Russland i et annet land gjennom de forente arabiske emirater. Prosedyre koster mye lavere, enn ved turisme eller gjest.

Dubai lufthavn regnes som en av de mest moderne. For de, som flyr til Thailand, Kina, Australia eller Bali venter en transplantasjon her. Du kan dra nytte av på anledningen og se den berømte sang fontener, skyskrapere og andre attraksjoner i byen.

Uansett, kan du ikke gjøre transit visa

Gjøre transplantasjon i Dubai kan være uten registreringen. Dette tillatt, Når mellom landing og registrering på et annet fly tidsrom er mindre enn 24 timer. Ingen flere dager kan innbyggerne i Ukraina, Russland, Hviterussland, Kasakhstan være uten spesielle dokumenter fra. Du har ikke tillatelse, Du kan ikke la sonen transitt og delta city. Du kan gå bare på d′ûtifri.

Transplanting tar 1 opptil 2 timer, fordi flyplassen opererer flyter en tydelig og velorganisert management system passasjertrafikk, men det finnes unntak. Et kort opphold i landet vil spare penger, Det må betale for papirarbeid.

Der tegn

I som gjør det ikke mulig, fordi den fungerer bare folk med offisielle pass.

Måter:

  • gjennom flyselskapet;
  • gjennom formidlere;
  • direkte på flyplassen.

La oss se på hver av dem separat.

Registreringen ved ankomst

Du kan gå direkte til flyplassen. Må finne en rack Hala service. Hvis du ikke vet, der det er, Ta kontakt med en medarbeider.
Prosedyren innebærer papirarbeid og retinal. Prisen på hele komplekset av tjenester 60 USD.

For at en transit ble visa i UAE rammet, du trenger følgende dokumenter:

  • en utfylt søknadsskjema;
  • Passport, Utgangsdato mer enn seks måneder etter at UAE;
  • Booking hotell for perioden av oppholdet;
  • billetter til et tredje land eller U.A.E.;
  • gamle og lukkede passport originaler eller kopier;
  • informasjon om alle turer;
  • kontoen mer 30000 Br (soliditet bevis);
  • Visum bilde for liming til spørreskjemaet.

Ved registrering ved ankomst, du må ha med deg alle grunnleggende dokumenter. Spørreskjemaet er fylt på plass. Du må også gjøre biometriske bilde.

Får gjennom mellommenn

Hvis du vil utarbeide en transit visa i Dubai russerne 2016 år i forveien, то можно воспользоваться услугами посреднических сайтов. Papiret sendt av e-post eller vanlig post. Elektroniske dokumenter må være av god kvalitet og overstiger ikke størrelsen som angis. Disse elektroniske tjenestene er tilgjengelige for russere, for ukrainere, Kviterussarar, Kasakhene. Bruk av nettsiden er veldig enkel. Du må registrere deg og opprette en personlig konto. Neste, fyll ut skjemaet, sende dokumenter. Foreta betaling med bankkort. Tidlig registreringspakke dokumenter vil være det samme, Hvordan å reise. Farge Kopier kreves for alle papirer.
En annen versjon av conciliator – reisebyrå. Men det gir slik tjeneste når du kjøper tour.

Du kan også bruke uavhengig akkreditert Center Marhaba Service. Prisen vil være 5000 Br.

Får gjennom flyselskapet

Flyselskaper, tilby slike tjenester, – Dette er Etihad og Emirates Airlines. Disse selskapene tjener en slags garantister. Dette er en nødvendig betingelse for ambassaden.
Erfarne reisende rådes til å ordne visum i Dubai gjennom emirater. Etihad har ofte feil, som kan føre til noen problemer. I dette tilfellet, er valget begrenset.

Reise med barn

Lage en transit visa for barn, må du også. Når et barn er lagt inn i den overordnede passet, gjøre det gratis. Foreldre bes informere relevante tjenester. Det vil også være nødvendig å gi en fødselsattest og en kopi av pass sider med informasjon om barnet. Hvis det er mindre Passport, de samme betingelsene gjelder, som for en voksen person. Du må samle en pakke med dokumenter og betale gebyr. Hvis barnet er reiser med en av foreldrene, må være i besittelse av en offisiell tillatelse fra andre. Når reiser uten foreldre med tredjeparts visum til transitt gjennom UAE utføres for generelle vilkår og betingelser. Hvis denne tillatelsen ikke kreves igjen krysset grensen fra sine foreldre.

Kan nekte

Det er flere årsaker til avvisning:

  1. Blant ugifte kvinner under 30 år er ingen spesielle innskudd konto eller beløpet på det mindre 1500 USD.
  2. Kvinne, år mindre enn 30 år, har ingen ledsagende voksne mannlige slektning eller mann.
  3. En gift kvinne gir ikke et ekteskap sertifikat.
  4. Har åpnet visum, men det er ikke for. Det må stenge, og søke om en ny.
  5. Tilfeldige feil. Hvis etternavnet er ganske vanlig, som kan forvirre og nekte. I dette tilfellet, må du appellere. Beslutningen vil bli endret.