DELA
Арабские Эмираты

Visering för flygplatstransitering i U.A.E. kan tas emot när den landar . Om det görs i förväg kommer att kosta mer. Om du kommer att vara i landet för mindre än 24 timmar, därefter passerar detta förfarande och inte kräver. Genom att få tillstånd, Du kan bo i landet för 4 dagar. U.A.E. har något att titta på. Det finns många historiska minnesmärken och moderna arkitektoniska mästerverk.

Behöver jag visum om transiteras genom Dubai

Det kan vara nödvändigt, under vistelsen i landet i mer än 24 timmar eller avsluta transitzon. Även om du bara göra flyget från Ryssland i ett annat land genom Förenade Arabemiraten. Förfarandet kostnaderna mycket lägre, än när det gäller turism eller Pensionat.

Dubais flygplats anses vara en av de mest moderna. För dem, Vem flyger till Thailand, Kina, Australien eller Bali väntar på en transplantation här. Du kan dra nytta av det lämpligt tillfället och se den berömda Singing fountains, skyskrapor och andra av stadens sevärdheter.

I vilket fall kan du inte göra visering för flygplatstransitering

Göra transplantation i Dubai kan vara utan sin registrering. Detta tillåts, När mellan landning och registrering på en annan flygning tidsspann är mindre än 24 timmar. Inga fler dagar som tillåts för medborgare i Ukraina, Ryssland, Vitryssland, Kazakstan vara utan särskilda dokument från. Du har inte behörighet, Du kan inte lämnar transitområdet och delta city. Du kan gå endast på d′ûtifri.

Omplantering sker 1 upp till 2 timmar, eftersom flygplatsen driver flyter en tydlig och organiserade management system persontrafiken, men det finns undantag. En kort vistelse i landet kommer att spara pengar, som skulle behöva betala för pappersarbete.

Där tecken

I ambassaden till gör det inte möjligt, eftersom det tjänar endast personer med officiella pass.

Det finns sätt att:

  • genom flygbolag;
  • via mellanhänder;
  • direkt på flygplatsen.

Låt oss titta på var och en av dem separat.

Registrering vid ankomst

Du kan gå direkt till flygplatsen. Måste hitta ett rack Hala service. Om du inte vet, där det är, Kontakta gärna någon personal.
Förfarandet innebär att pappersarbete och retinal fotografering. Priset på det hela komplexet av tjänster- 60 USD.

För ett transit var-visum i U.A.E. inramade, du behöver följande dokument:

  • ett ifyllt ansökningsformulär;
  • Passport, utandningen datum mer än sex månader efter att ha lämnat U.A.E.;
  • bokning hotel för perioden för vistelsen;
  • biljetter till ett tredje land eller U.A.E.;
  • gamla och stängda pass original eller kopior;
  • information om alla resor;
  • konto mer 30000 Br (solvens bevis);
  • Visum foto för limning på frågeformuläret.

Vid registrering vid ankomst, du behöver ha med dig alla grundläggande dokument. Frågeformuläret är fylld på plats. Du måste också göra biometriska Foto.

Att få via mellanhänder

Om du vill utfärda en transitvisering i Dubai för ryssarna 2016 år i förväg, то можно воспользоваться услугами посреднических сайтов. Uppsatsen skickas via e-post eller vanlig post. Elektroniska dokument måste vara av god kvalitet och överstiger inte den önskade storleken. Dessa online-tjänster finns tillgängliga för ryssarna, för ukrainare, Vitryssar, Kazaker. Användningen av webbplatsen är mycket enkel. Du måste registrera dig och skapa ett personligt konto. Nästa, fyll i formuläret, skicka dokument. Utföra betalning via bankkort. Tidig registrering paketet av dokument kommer att vara samma, Hur du reser. Färg kopior behövs för alla papper.
En annan version av förlikningsmannen – reseföretag. Men det kommer ge sådan service när du köper tour.

Du kan också komma åt oberoende ackrediterade Center Marhaba Service. Priset kommer att 5000 Br.

Att få igenom flygbolag

Airlines, som tillhandahåller sådana tjänster, – Detta är Etihad och Emirates Airlines. Dessa företag tjäna ett slags borgensmän. Detta är ett nödvändigt villkor för ambassaden.
Rutinerade resenärer rekommenderas att ordna visum i Dubai genom Emirates. Etihad har ofta krånglar, som kan leda till vissa problem. I detta fall, är valet begränsat.

Resa med barn

Göra en transitvisering för ett barn, måste du också. När ett barn anges i förälderns pass, göra det gratis. Föräldrar uppmanas att informera berörda organ. Det blir också nödvändigt att föreskriva en födelseattest och en kopia av passet sidor med information om barnet. Om det finns mindre pass, samma villkor gäller, som för en vuxen person. Du behöver samla in ett paket med dokument och betala avgift. Om barnet reser med en förälder, krävs för att vara i besittning av en officiell tillåtelse från andra. När reser utan föräldrar med tredje part visum för transit genom U.A.E. körs för de allmänna villkoren. Om detta tillstånd inte behövs igen passerar gränsen från sina föräldrar.

Kan vägra

Det finns flera skäl för avslag:

  1. Bland ogifta kvinnor under 30 år är ingen speciell inlåningskonto eller beloppet på det mindre 1500 USD.
  2. Kvinna, ålder på mindre än 30 år, har ingen medföljande vuxna manliga släkting eller make.
  3. En gift kvinna gav inte ett vigselbevis.
  4. Har öppnat visum, men det används inte. Det kommer att behöva stänga, och sedan ansöka om ett nytt.
  5. Slumpmässiga fel. Om efternamnet är ganska vanligt, som kan förvirra och vägra. I detta fall måste du vända. Beslutet kommer att ändras.